Zangles

Altijd al willen leren zingen?

Mijn standpunt is en blijft: iedereen kan zingen, alleen het niveau waarop je begint is bij iedereen anders. We werken nu eenmaal niet allemaal hetzelfde, en dit vind ik juist zo fijn aan muziek. Het is zo breed dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Iets waar ik graag bij wil helpen. 

In de lessen gaan we samen op zoek naar wat jij het leukst vindt om te zingen en hoe je dit het best kunt doen. Ik werk vanuit EVTS, een methode die zang vooral vanuit anatomie benadert. Naast zingen gaan we ook zeker aan techniek werken, wel toegepast op jouw voorkeur.

Foto: Fred Barsingerhoorn

Wil je naast zingen ook zelf nummers schrijven kan dat ook, we gaan samen kijken naar je idee en hoe we hiervan een mooi nummer kunnen maken. 

En zingen bestaat natuurlijk niet alleen maar uit geluid maken, ook hoe je het overbrengt is belangrijk. Werken aan de performance is voor veel meer goed dan alleen het overbrengen van een nummer, het helpt je ook bij het geven van een houding tegenover bijvoorbeeld groepen mensen. Ook een van de redenen waarom ik graag zangles geef! 

Beetje extra info over mij, in 2013 heb ik mijn bachelor Muziektheater behaald in Haarlem aan het conservatorium en hierna ben ik doorgegaan in het theater en met lesgeven.
Met welke genre’s kun je bij mij terecht? Ik behandel vrijwel alles. Nederlandstalig, jazz, musical, muziektheater, pop, licht klassiek en rock.

foto: Fred Barsingerhorn

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of mijn les iets voor jou is. Ik zie je graag verschijnen!

De proefles duurt 30min waarin we direct aan de slag gaan met waar jij voor komt, zingen.

Werkdagen van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 & 21.00. 
Mail voor de mogelijkheden.

Meld je aan via onderstaande link of stuur me een bericht via de website.

muziekonderwijs.nl

Tarievenexcl. btw
Privé zangles 45 minuten€36,-
Privé zangles 60 minuten€48,-
Strippenkaart 10×45 minuten€345,-
Strippenkaart 10×60 minuten€460,-
Strippenkaart 20×45 minuten€690,-
Strippenkaart 20×60 minuten€920,-