STUDIO SNOUK.
MOOISTE FOTOLOCATIE VAN CASTRICUM

MOOISTE FOTOLOCATIE VAN CASTRICUM

Fotolocaties eigenlijk.
In opdracht van Sunfield Academy sleepte ik mijn schoonzusje mee naar het bos en het strand voor wat ‘vrij werk’. Oftewel, laat je gedachten de vrije loop en zie maar wat eruit komt.
Niet helemaal waar, te midden van het bouwen van een business zijn we aangekomen bij de Mission Statement van onze bedrijven. Ik volg de Level up bij Sunfield, wat zoveel betekend als nog beter leren mijn foto’s en mijn visie op één lijn te krijgen zodat jij weet wat je van mij kunt verwachten. Iedereen blij!

De opdracht was, zoek iets wat je inspireert en maak op basis daarvan een concept. Het nummer hierboven inspireerde mij en het concept werd: Sunset Roadtrip. Wat best on the nose is als je het nummer hebt geluisterd, maar dat terzijde.
En niet alleen een roadtrip, maar vooral het gevoel wat ik krijg bij een roadtrip, vrijheid. Ultiem vrij om dat te doen wat jij op dat moment wilt doen, te gaan en te staan waar jij wilt.

Een van de prachtige plekken om dit te doen is in Castricum. Bos, duin en strand gaat hier naadloos in elkaar over en waar je altijd van op aan kunt is dat die zon de zee in zakt.
Voor we vertrokken ging de kap van de geleende cabrio omhoog, spullen binnenboord en daar gingen we!

Plus nog een paar extra foto’s van deze mooie omgeving.

Interesse in eenzelfde shoot? Neem contact op via de website.