STUDIO SNOUK.
SNOUK

SNOUK

Hi! Leuk die website, maar wie ben ik dan eigenlijk?

Ik ben Anouk, bijnaam Snouk – op dit moment 31 en woonachtig in Koog aan de Zaan met hond Mila en boyfreund Tom. Beide zijn soms aanwezig in de studio, Mila bij mij en Tom in zijn eigen ruimte waar hij van alles doet met hout.

Zingen doe ik al mijn hele leven. Ik was 7 dat ik bij een kinderkoor ging en vanaf dat moment wilde ik per se een beroemde zangeres worden. Die droom is ondertussen wat aangepast, maar het zorgde er wel voor dat ik auditie ging doen bij een Conservatorium en deze studie heb ik succesvol afgerond in 2013.
Na mijn studie heb ik meegewerkt aan een aantal kortlopende producties/projecten en heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven. Zowel groepslessen als privé beide met alle leeftijden.


Mijn ervaring is als volgt:
– Zangopname in een studio
– Solozang (met orkest of band)
– Actrice voor toneel & film
– Live zang tijdens evenementen & diners
– Schrijven van muziek & teksten
– Boek inspreken
– Voice over tijdens live performance
– Theaterdocent 4-18+
– Zangdocent groep 6-18+
– Privé zangdocent 8-18+

Als fotograaf ben ik niet net zo ervaren als zangeres en docent, maar ik heb verschillende gave dingen mogen doen. Mijn liefde is ontstaan vanuit een stukje noodzaak. Ik had een eigen foodblog en moest foto’s maken van mijn gerechten. Zoals bij heel veel anderen kriebelde de liefde voor fotografie al een tijdje en na een soloreis naar de VS in 2016 was ik volledig overtuigd – hier ging ik iets mee doen. lekker vaag, maar uiteindelijk is het er van gekomen!

Gezien mijn achtergrond in theater heb ik veel ervaring met het vormgeven en vertellen van een verhaal. Dit is ook terug te zien in mijn fotografie. Het liefst werk ik vanuit een concept, maar ik doe momenteel ook nog aan lifestyle fotografie. Mijn droom is om als fotograaf steeds meer stappen te zetten in setfotografie, behind the scenes reportages & portretten en marketing voor creatieve ondernemers.
En als we dan toch bezig zijn, ik sla een prachtig berglandschap ook niet af.

Dan als laatste nog een favorieten lijstje om mij wat persoonlijker te leren kennen:
– Wijn & koffie
– Melkchocolade in alles! Koekjes, ijs, taart
– Als we het dan toch hebben over taart – red velvet bruidstaarten maken & verjaardagstaarten bakken voor vrienden en familie
– Wandelen. Met vrienden en/of Mila
– Naast zingen en fotograferen is een van mijn grootste hobby’s – series & films. Ik ben geen zonaanbidder, op een hete dag zit ik liever in de airco op de bank met een goede serie.
– Yoga. Ten alle tijden met Adriene & Benji.
– 35mm prime lens & Nikon
– Musical liedjes! Kun je al je grote emoties in kwijt, heerlijk.