STUDIO SNOUK.
ZANGLES

ZANGLES

Altijd al willen leren zingen?

Mijn standpunt is en blijft: iedereen kan zingen, alleen het niveau waarop je begint is bij iedereen anders. We werken nu eenmaal niet allemaal hetzelfde, en dat is juist wat muziek zo boeiend maakt – het is zo veelzijdig dat er voor iedereen iets te ontdekken valt. En daar help ik je graag bij. 

In de lessen gaan we samen op zoek naar wat jij het leukst vindt om te zingen en hoe je dit het best kunt doen. Ik werk vanuit Universal Voice, een fantastische methode die het voor jou snel mogelijk maakt om aantoonbare resultaten te bereiken. Wel werk ik altijd vanuit jouw voorkeur, ik geef alle voorbeelden zodat jij kunt kiezen wat je mooi vindt.

Foto: Fred Barsingerhoorn

Wil je naast zingen ook zelf nummers schrijven kan dat ook, we gaan samen kijken naar je idee en hoe we hiervan een mooi nummer kunnen maken. 

En zingen bestaat natuurlijk niet alleen maar uit geluid maken, ook hoe je het overbrengt is belangrijk. Werken aan de performance is voor veel meer goed dan alleen het overbrengen van een nummer, het helpt je ook bij het geven van een houding tegenover bijvoorbeeld groepen mensen. Ook een van de redenen waarom ik graag zangles geef! 

Beetje extra info over mij, in 2013 heb ik mijn bachelor Muziektheater behaald in Haarlem aan het conservatorium en hierna ben ik doorgegaan in het theater en met lesgeven.
Met welke genre’s kun je bij mij terecht? Ik behandel vrijwel alles. Nederlandstalig, jazz, musical, muziektheater, pop, licht klassiek en rock.

VOOR WIE?

Professionals
Jij hebt al een opleiding gevolgd of zingt al jaren solo of in een band van welke vorm dan ook en je mist soms nèt een beetje kennis, óf sommige nummers willen gewoon niet helemaal.
Dan bij je bij STUDIO SNOUK. aan het juiste adres. Ik zing al zolang als ik kan praten en ik heb ervaring in muziektheater, musical, pop en rock. In 2013 heb ik mijn opleiding aan het conservatorium succesvol afgerond en ik ben in bezit van certificaten in UVS (Universal Voice System) & EVTS (Estill Voice Training System). Ik geef sinds 2016 privélessen in alle genre’s. De stem is naast mijn werk ook mijn hobby en ik duik met liefde diep in de theorie!

Beginners
Jij weet dat je zingen leuk vindt, maar hebt het idee dat je er niets van snapt en wilt hier graag hulp bij. Stop met zoeken, hier moet je zijn! 
Ik heb veel ervaring met zangers van alle niveaus en heb een eigen, simpele methode ontwikkeld om jou snel op weg te helpen. Mijn motto is en blijft ‘iedereen kan leren zingen’! En ik bewijs je graag dat ook jij dit kan.

foto: STUDIO SNOUK. Photography

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of mijn les iets voor jou is. Ik zie je graag verschijnen!

De proefles duurt 30min waarin we direct aan de slag gaan met waar jij voor komt, zingen.

Werkdagen:
Ma: 15.00-21.30 (om de week)
Di/Wo/Do: 15.00-21.30
Vrij: 12.00-18.00 (om de week)

Mail voor de mogelijkheden of boek hier direct je proefles via de site